Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de muștar și sfeclă roșie
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 50 g sfeclă roșie fiartă, câteva boabe de piper roșu, 3 linguri muștar, 30 ml ulei de măsline, 1 lingură apă, smântână.

Mod de preparare: Se mixează (cu robotul) sfecla cu puțină apă și cu smântână. Se adaugă muștarul și se amestecă bine, turnând uleiul puțin câte puțin. Se varsă într-o sosieră și se încorporează boabele de piper roșu.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.