Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de muștar (cald)
Rețetă lacto-vegetariană

Ingrediente: Pentru 1 kg: 100 g mustar, 100 g faina, 60 g zahar, 40 ml otet, 200 g smantana, 150 g unt, 250 ml apa, 20 g sare.

Mod de preparare: Untul se topește într-un vas la foc mic. Făina se încorporează în untul topit sub formă de ploaie, adaugînd treptat smantana, muștarul, zahărul, sarea și apa necesară pentru a se obține un sos. Se continua fierberea 30 de minute. Oțetul se adaugă înainte cu 5 minute de terminarea fierberii. Sosul se recomandă și se servește la rasolul din carne de vită și de pasare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.