Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de migdale mexican
Rețetă tradițională din Mexic
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 ceașcă migdale, 1 ceașcă ceapă tăiată mărunt, 1 cățel de usturoi tocat, 2 lingurițe ulei, 1 cană sos de roșii, paprika, 1 linguriță ardei iute tocat, 1/4 linguriță piper.

Mod de preparare: Se sotează ceapa și usturoiul, la foc mediu, până când ceapa se înmoaie. Se amesteca încontinuu, adăugându-se toate ingredientele, cu excepția migdalelor. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul și se lasă 1 min.

Se adaugă apoi migdalele și se servește.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.