Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de hrean cu sfeclă roșie și smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 pahar smântână, 1 lingură hrean ras, 1 lingură oțet, 1 linguriță rasă de sfeclă roșie coaptă sau fiartă, 1/2 linguriță zahăr, sare.

Mod de preparare: Se amestecă hreanul ras cu oțetul, sarea, sfecla rasă și un pahar de smântână.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.