Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de ceapă cu vin
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3-4 cepe, 250 ml ulei, 1 crenguta de cimbru, 1 legatura de patrunjel, 1 lingurita de hrean, sare, ulei, piper, 200 ml vin.

Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, se adauga dupa 5 minute si vinul, se lasa pana se inmoaie ceapa. Spre sfarsit se pune crenguta de cimbru, patrunjelul tocat marunt, hreanul, sare, piper si se mai lasa 5 minute, daca este prea gros se mai pune apa.
Se serveste la fripturi de miel, oaie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.