Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de ardei iuți calabrez
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 10

Ingrediente: 300 g ardei iuți roșii, 4 căței de usturoi, 1/2 pahar ulei de măsline, 1 linguriță sare.

Mod de preparare: Se spală ardeii și li se taie codița. Se pun în mixer sau blender usturoiul curățat, sarea și ardeii iuți și se mixează. Se varsă amestecul într-o strecurătoare și se lasă până se pierde lichidul în exces.

Se amestecă sosul de ardei iuți scurs cu uleiul și se mixează puțin.

Se sterilizează prin fierbere sau la cuptor, inclusiv cu microunde, borcane mici și capacele lor și se varsă sosul obținut în aceste borcane.

Se închid borcanele cu capacele și se pun la sterilizat cca 30 min.

Borcanele se pot păstra în cămară cât timp sunt închise ermetic și în frigider după ce au fost deschise.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.