Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos cu mușchi de vițel

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g muschi vitel, 3 cepe, 3 catei usturoi, 1/2 l vin rosu, 3 linguri pasta de rosii, delikat, sare, piper, oregano.

Mod de preparare: Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, piperul si delikatul. Se fierbe compozitia si cind carnea este fiarta se adauga oregano.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.