Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos caramel
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 lingura zahar, 1/2 ceasca apa.

Mod de preparare: Se rumeneste zaharul intr-o tigaie smaltuita, pina ce capata o culoare galbuie-rosiatica. Se stinge cu apa. Se lasa sa fiarba, ca zaharul sa se topeasca. Se intrebuinteaza pentru colorat diferite sosuri de mincari, la care nu se pune sos de rosii, sau pentru dat gust la anumite salate (sfecla), budinci, creme. La prepararea acestui sos, zaharul nu trebuie sa se arda, deoarece atit gustul cit si culoarea nu mai sunt bune.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.