Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Remoulade (rece)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: Pentru 1 kg: 700 g maioneză, 300 g castraveți acri, 2 ouă fierte tari, 100 g patrunjel, 75 g tarhon, 2 g piper, 100 g muștar, 20 ml oțet, 10 g sare.

Mod de preparare: Ouăle se toacă mărunt, castraveții se curăță de coajă și semințe, apoi se taie mărunt și se scurg de zeamă. Se amestecă maioneza cu muștarul, oțetul, castraveții, ouăle, patrunjelul, tarhonul, piperul măcinat și sarea.
Se recomandă la preparate din ouă fierte, limbă fiartă, creier fiert și legume fierte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.