Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Chutney cu roșii, mere, piper și mentă
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 1 kg mere verzi, 1 kg rosii, 3 cepe, 2/3 cana de frunze de menta, 1/2 cana de frunze de patrunjel, 1/2 cana suc de portocale, 1 cana stafide, 1/3 cana suc de lamaie, 3 cesti de zahar, 2 lingurite de sare fina, 2 cani de otet de mere.

Mod de preparare: Se spala merele si rosiile, se curata ceapa si toate se taie marunt. Plantele aromate se toaca fin. Toate ingredientele se pun intr-o oala. Se pun pe flacara mica, sa inceapa sa fiarba, si se lasa sa mijoteasca 2 ore si jumatate, pana cand compozitia se ingroasa. Se amesteca neintrerupt. Se ia sosul de pe foc si se lasa doar 5 minute sa se raceasca, dupa care se toarna in borcane sterilizate, fierbinti, se leaga la gura sau se inchid cu capac. Se obtin 1,5 l de sos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.