Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Bigarad
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Sucul de la 2 portocale, sucul de la 2 lămîi, 10 ml coniac, 1 lingurita de amidon, sos Madeira (din comert), 50 ml otet, 100 ml vin alb sec.

Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu otetul, se caramelizeaza si se stinge cu vin alb sec, sos Madeira, zeama de lamaie si portocale, dupa care se gusta. Se leaga cu o lingurita de amidon si se mai adauga cateva picaturi de coniac, dupa gust.
Se serveste la friptura de pasare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.