Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Somon cu sos de legume
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de ulei de masline, 1 conserva de rosii taiate (425ml.), amestec de condimente pentru peste, 350 g somon file, 1 lingurita suc de lamaie, sare, piper, 100 ml. vin alb, 3 fire busuioc.

Mod de preparare: Se spala ardeii, se curata si se taie fasii. se curata usturoiul si se zdrobeste. Se calesc ardeii si usturoiul in ulei incins. Se adauga rosiile din conserva, condimentele si se lasa sa fiarba 10 min. Se spala bucatile de somon, se sterg cu un servet, apoi se taie in bucati de marime potrivita. Se picura sucul de lamaie peste ele, se pune sare si piper. Incorporati vinul alb si bucatile de peste in sosul de ardei si usturoi si se lasa sa mai fiarba la foc mic 10 min. Se spala busuiocul, se rup frunzulitele si se toaca 1/2 dintre ele. Se presara peste fiertura.
Se orneaza cu frunze intregi de busuioc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.