Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Somon cu garnitură de cuș-cuș
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 200 g cuș-cuș, 2 fileuri de somon, 2 ardei grași (roșu și galben), pătrunjel verde, ulei de măsline, sare, piper.

Mod de preparare: Se unge peștele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se coace pe grătarul bine încins.

Se pun la fiert 200 ml apă cu sare. Cuș-cușul se pune într-o strecurătoare. Când apa clocotește se pune strecurătoarea deasupra, pe baia de abur și se acoperă. Se lasă astfel 5 minute.

Se spală ardeii și se toacă mărunt.

Se încing 5 linguri de ulei de măsline. Se pun ardeii tocați. După 1 minut se adaugă cuș-cușul, se presară sare, piper și pătrunjel tocat și se amestecă ușor. Se oprește focul.

Se întinde un pat de cuș-cuș, peste care se pune file-ul de somon.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.