Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițele de țelină
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 rădăcină mare de țelină (1,2 kg), sare, 3 linguri sos de tomate cu usturoi, 100 g brînză telemea de oaie, 6 linguri pesmet, 4 linguri cașcaval ras, 6 linguri făină, 2 ouă, 30 g unt.

Mod de preparare: Se curăță țelina de coajă, se spală și se taie felii groase de 1,5 cm.
Se fierb feliile "al dente" în apă cu sare (circa 8-10 minute de cînd începe să clocotească), se răstoarnă într-o strecurătoare, se țin puțin sub jetul de apă rece și se lasă să se scurgă pe hîrtie absorbantă.
Se taie în fiecare felie de țelină o fantă și se umplu fantele cu sos de tomate și fîșii de telemea.
Se amestecă pesmetul cu cașcavalul ras.
Se dau feliile de țelină prin făină, ou și pesmet + cașcaval și se prăjesc în untul încins, pînă ce se rumenesc frumos pe ambele părți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.