Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițel cu cașcaval

Ingrediente: Pentru 10 porții: 1 kg carne de porc, pentru fripturi, 100 g făină, 3 ouă, 200 g pesmet, 100 g cașcaval, 250 ml ulei.

Mod de preparare: Carnea se spală, se porționează, se sărează și se bate cu ciocanul de șnițele. Se trec bucățile de carne prin făină, prin ouăle bătute, care au fost amestecate cu cașcavalul ras și apoi prin pesmet. Se prăjesc în uleiul înfierbintat și se mențin la cald. Se servesc cu cartofi prăjiți și salată de sezon sau murături.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.