Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Scrumbie marinată cu mărar
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 fileuri de scrumbie (a 60 g), 2 cepe rosii. Pentru marinata: 150 ml otet aromat (cu ierburi), 5 linguri zahar, 6 boabe piper rosu, 1/2 lingurita piper pisat, 2 legaturi marar.

Mod de preparare: Se taie fileurile de peste bucati late de circa 2 cm si se aseaza intr-un castron, impreuna cu ceapa tocata marunt. Pentru marinata: Se pun intr-o craticioara otetul, 50 ml apa, zahar, boabele de piper si piperul pisat, se dau intr-un clocot si se lasa sa se raceasca. Se toarna apoi peste peste si se lasa cel putin o ora (sau chiar peste noapte) sa se patrunda bine. Inainte de a servi pestele, se presara deasupra mararul taiat marunt.
Ca garnitura: cartofi fierti sau paine neagra unsa cu unt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.