Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Saleuri cu telemea sau cașcaval
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 10

Ingrediente: 1 1/2 cană de lapte, 6 linguri de făină, un praf de sare, 6 ouă, 6 linguri de ulei, brânză telemea rasă sau cașcaval (după dorință), chimen (după gust), nucă pisată (mai mare).

Mod de preparare: Bateți ouăle împreună cu uleiul și sarea, adăugați treptat făina și câte puțin din lapte, până se obține un aluat. Într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină, puneți aluatul la copt, pentru 15 minute la foc potrivit, apoi scoateți tava și presărați brânza sau cașcavalul, apoi chimenul (după dorință) și deasupra miezul de nucă. Dați la cuptor până se rumenește frumos. Scoateți și, cât este călduț aluatul, tăiați în forme diferite, după imaginație.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.