Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Saleuri cu brânză de vacă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 10

Ingrediente: 250 g margarină, 250 g brânză de vacă, 250 g făină, 1 ou pentru uns, mac, 1/2 linguriță (rasă) sare.

Mod de preparare: Se amestecă margarina cu brânza de vaci și sarea, apoi se încorporează făina. Se face un aluat care se lasă la odihnit 1-2 ore. Se întinde aluatul de 3-4 mm grosime și se taie cu paharul rondele. Se așează rondelele în tava unsă puțin cu margarină și pudrată cu făină, unele lângă altele. Se ung cu ou bătut și se presară mac. Se coc la foc potrivit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.