Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată rusească (II)
Rețetă tradițională din Rusia
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 300 g cartofi, 1 morcov mijlociu, o mînă de fasole verde, o mînă de mazăre boabe, 2 ouă răscoapte, 1 linguriță muștar, 100 ml ulei, 2 linguri oțet sau lămîie, sare.

Mod de preparare: Se pun într-un castron cartofii și morcovii fierți, tăiați în cuburi mici, fasole verde și albuș de ou răscopt, tăiate în bucățele mici, mazăre boabe.
Separat se face următorul sos: se trec prin sită gălbenușurile răscoapte, se amestecă cu puțin muștar, se adaugă sare și ulei, puțin câte puțin, ca la orice maioneză. Se subțiază cu lămâie sau cu oțet. Când este gata, se toarnă peste zarzavatul tăiat. Se amestecă și se lasă la o parte un sfert de oră, pentru a se îmbiba bine cu sos. Apoi se gustă și se potrivește de acru și de sărat. Se așază pe farfurie și se acoperă cu sos maioneză.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.