Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată pentru iarnă (II)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg gogosari, 1 kg patlagele verzi, 1 kg ceapa, 500 g morcovi, 1 telina, 100 g bulion, 800 g mustar, 500 ml ulei.
Marinata: 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare, piper boabe.

Mod de preparare: Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot.
In aceasta compozitie se introduc legumele taiate taitei si se fierb 10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid.
La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza, si mustarul.
Nu se sterilizeaza.
Se pastreaza la rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.