Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată napolitană cu sardele
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 200 g morcovi, 300 g fasole verde, 200 g roșii, 3 ouă, 300 g sfeclă roșie, 100 g mazăre, 150 g sardele, 250 g maioneză, sare, piper și muștar după gust.

Mod de preparare: Se curăță, se spală și se fierb morcovii, sfecla, fasolea verde și mazărea.
Se taie sub formă de sferturi de rondele morcovii și sfecla, iar în bucăți fasolea verde. Se adaugă mazărea fiartă, roșiile tăiate felii și ouăle (sferturi). Se amestecă bine cu muștar, sare, piper și maioneză (200 g).
Se decorează cu restul de maioneză și fileuri de sardele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.