|  Salată mexicană cu piept de pui Rețetă tradițională din Mexic
 Rețetă semi-vegetariană
 
 
 
    
    Timp de preparare: 30 min.
    
 Complexitate: redusă
 
 Porții: 4
 
 
 
    Ingrediente: 1 piept de pui, 1 pungă de legume congelate (mazăre, morcovi, conopidă, broccoli), 1/2 varză proaspătă, 2 roșii, 2 ardei grași, maioneză, sare, piper.
    
 Mod de preparare: Se fierbe separat pieptul de pui, se lasă la decongelat legumele, ardeiul gras și roșiile se spală și se taie cubulețe. Varza se spală și se toacă și ea mărunt.
 
 Pieptul de pui, dezosat în prealabil, se toacă cubulețe mici. Totul se amestecă cu maioneza, se sărează și piperează după gust.
 
 Opțional, se poate înlocui maioneza cu iaurt.
 
 Se servește rece, pusă peste felii de salată verde.
 |