Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată din pește sărat cu ceapă
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg peste sarat (afumat), 600 g ceapa, 200 g morcovi, 50 ml ulei, 25 ml otet, 200 g masline, sare.

Mod de preparare: Pestele se desareaza in apa rece, se dezoseaza (fileteaza) pe lungimea coloanei vertebrale si se taie bucati egale. Ceapa se curata, se spala, si se taie rondele (inele). Morcovii se curata, se spala si se trec prin razatoarea cu orificii mijlocii. Maslinele se spala si se amesteca cu ceapa, morcovii, uleiul, oțetul diluat cu putina apa. Se asaza componentele amestecate bine pe platou, deasupra se pun bucatile de peste intr-o forma estetica.
Se serveste ca salata rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.