Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de sparanghel
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg sparanghel, ulei, 1 lămîie sau oțet, sare, verdeață.

Mod de preparare: Sparanghelul curatat si spalat se leaga snop si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, astfel incit virfurile sa nu fie in apa iar vasul sa fie acoperit pentru ca sparanghelul sa-si pastreze culoarea.
Dupa ce a fiert bine, se asaza in farfurie, se toarna deasupra sos simplu de ulei, zeama de lamiie sau otet, sare si verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.