Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de roșii coapte cu brânză, șuncă și pâine

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 rosii mari, 300 g mozzarela sau telemea proaspata, 20 frunze de busuioc verde, 3 felii de sunca (tip Praga), 6 felii de paine de tara (integrala sau neagra), 2 catei de usturoi, 160 ml untdelemn, sare, piper proaspat macinat.

Mod de preparare: Porniti cuptorul. Spalati rosiile si taiati-le pe toata suprafata lor in felii, dar fara a ajunge la capat. Bagati in despicaturi mozzarela sau branza telemea taiata fasii subtiri.
Prajiti usor feliile de paine si frecati-le bine cu usturoi.
Puneti painea intr-o tava in cuptor, asezati deasupra rosiile, sarati, piperati, presarati busuiocul tocat si lasati-le la cuptor vreme de 20-25 de minute.
Taiati sunca felii si prajiti-o, fara grasime, intr-o tava de teflon. Scoateti rosiile de la cuptor si asezati peste ele feliile de sunca prajita. Stropiti totul cu putin untdelemn si serviti preparatul fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.