Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de praz cu ouă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g praz, 4 ouă.
Pentru sosul vinegretă: 2,5 linguri ulei de măsline, 1 lingură oțet aromat, 1 linguriță muștar (nu prea fin), 1 vîrf de cuțit zahăr, sare, piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare: Se curăță prazul și se îndepărtează părțile de culoare verde închis. Se spală, se taie rondele groase de 1/2 cm, se fierbe 4 minute din momentul în care începe să clocotească apa și se lasă să se scurgă. Se fierb ouăle circa 6 minute (să fie moi), se țin sub jetul de apă rece și se curăță de coajă.
Pentru vinegretă: se amestecă toate ingredientele și se toarnă peste rondelele de praz (călduțe).
Se pune salata în farfurii adînci, iar deasupra se așează ouăle fierte întregi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.