Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de portocale și sfeclă roșie
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 sfecle coapte (sau fierte), 2 portocale, 4 căței de usturoi, 4 linguri ulei, 2 linguri oțet, 1 linguriță semințe de chimen, 1 linguriță boia, 1 vîrf de cuțit praf de chili, sare, piper.

Mod de preparare: Curățați sfeclele, tăiați-le felii subtiri și așezați-le pe un platou sau pe farfuriile în care serviți salata.
Curățați portocalele și desfaceți-le în bucăți.
Puneți pe foc mic, într-o crăticioară, uleiul, cățeii de usturoi (necurățați), chimenul, boiaua și praful de chili și lăsați-le să se încingă, după care adăugați sare și piper.
Turnați apoi oțetul și, cînd s-a încălzit și el, vărsați sosul astfel preparat peste feliile de sfeclă.
Așezați deasupra bucățile de portocală și serviți salata imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.