Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de pește cu sfeclă roșie
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 conserve de sardele în ulei, 4 linguri unt (margarină), 4 linguri muștar, 300 g sfeclă roșie fiartă sau coaptă, 10-15 măsline negre, 10-15 castraveciori murați (în oțet), sare, piper.

Mod de preparare: Peștele se scurge de ulei și se zdrobește cu furculița. Se amestecă cu untul, muștarul, sfecla roșie fiartă sau coaptă, dată pe răzătoarea cu găuri mici și scursă, măslinele tăiate mărunt și castraveciorii rași pe răzătoarea cu găuri mari (scurși). Se adaugă sare și piper după gust.
Se taie capacul de la o baghetă, se scobește de miez și se umple cu salată. Se ține la congelator 30 minute înainte de a o tăia felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.