Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de ouă cu brânză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 ouă fierte, 300 g cașcaval, 100 g smântână proaspătă, 100 g frișcă, 2 cepe de arpagic, 1 pumn de frunzulițe de busuioc, 1 măr mare, 1 linguriță de suc de lămâie, sare, piper.

Mod de preparare: Curățați ouăle de coajă, lăsați-le în apă rece, apoi cojiți-le. Tăiați cascavalul în felii subțiri, apoi încă o dată în două sau în patru, pentru a obține dreptunghiuri sau romburi. Curățați arpagicul și tăiați-l în feliuțe subțiri. Curățați mărul, scoateți-i căsuța cu sâmburi, apoi dați-l pe răzătoarea mare. Amestecați-l cu sucul de lămâie. Amestecați smântâna cu frișca, sărați-le (în funcție de cât de sărat este cașcavalul) și piperați-le din abundență. Amestecați sosul cu arpagicul și frunzele rupte de busuioc.

Tăiați ouăle în rondele subțiri și așezați-le pe un platou. Sărați-le bine. Puneți apoi un rând de cașcaval, unul de mere, unul de smântână cu arpagic.

Turnați deasupra smântâna rămasă și decorați salata cu o frunzuliță de mentă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.