Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de măr verde cu brânză de capră
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 linguri oțet, 1/2 linguriță muștar Dijon, 1 cățel mic de usturoi tocat, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, 1/3 ceașcă ulei de măsline, 1 lingură pătrunjel tăiat fin, 3 andive desfăcute în frunze, 1 mănunchi spanac spălat, 1 măr verde tăiat felii, 100 g brînză de capră, 1/4 ceașcă nuci tăiate.

Mod de preparare: Puneți într-un vas: oțetul, muștarul, usturoiul, sarea și piperul, amestecați bine, apoi adăugați uleiul și pătrunjelul și amestecati din nou.
Pe patru farfurii, aranjați frunzele de andive și puneți spanacul în mijloc. Încălziți grătarul și puneți deasupra feliile de măr, apoi tăiați brînza în felii mai mici și puneți-o peste bucățile de măr. Lăsați grătarul pe foc timp de 5 minute, pînă cînd merele și brînza vor căpăta o culoare aurie. Cu o spatulă, așezați cu grijă bucățile de măr cu brînză pe frunzele de andive. Presărați sosul și nucile.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.