Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de legume cu medalioane de porc

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 100 g supa de carne instant, 6 linguri otet de vin alb, o lingura zahar, piper, 6 linguri ulei de masline, 1/2 legatura patrunjel, 800 g legume congelate, 500 g medalioane de porc, 400 g cartofi curatati, 2 linguri unt topit.

Mod de preparare: Se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Cartofii se pun la cuptor si se coc 15 min. Bucatile de carne se prajesc in unt topit cateva min pe fiecare parte. Se condimenteaza bine cu sare si piper.
Legumele se servesc cu medalioanele si cartofii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.