Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de fasole verde și galbenă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 150 g fasole verde congelată, 150 g fasole galbenă congelată, 2 căței de usturoi, mărar uscat, maioneză, sare, piper, o foaie de dafin.

Mod de preparare: Se fierb cele două tipuri de fasole cu sare, piper și foaia de dafin, numai cît să se înmoaie, iar usturoiul se pisează bine și se amestecă în maioneză. Cînd fasolea s-a răcit, se adaugă sosul de maioneză, mărarul uscat și puțin piper și se amestecă toate. Se servește rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.