Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de creier (III)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 creier de vaca sau vitel, zeama de la 1/2 lamiie, 100 g ulei, sare, piper, citeva masline, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe 15-20 minute, se lasa sa se raceasca si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind uleiul picatura cu picatura. Se adauga zeama de lamiie, sarea si piperul. Se garniseste cu masline fara simburi si citeva fire de patrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.