Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de ciuperci maramureșeană
Rețetă tradițională din România
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 salate verzi, 2 gogosari acri sau proaspeti, o conserva de ciuperci (400 g), 2 linguri suc de rosii, mujdei de usturoi facut din 5-6 catei, sare, 2 lingurite de otet, 6 linguri de untdelemn fin.

Mod de preparare: Intr-un castron mai mare se face un sos din sucul de rosii, mujdeiul de usturoi, sare, untdelemn si otet. Se adauga ciupercile, gogosarii taiati feliute si la urma salata verde, taiata fasii. Salata este mai gustoasa daca inainte de a fi servita se tine la frigider 30 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.