Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de ciuperci cu brânză
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300-400 g ciuperci, 2 buc. lamii, 100 g brinza de burduf sau telemea, 2 linguri ulei, sare, piper, verdeata tocata (marar si patrunjel), citeva frunze de salata.

Mod de preparare: Se prepara sosul intr-un castron, amestecind uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imediat in sos, sa nu se innegreasca. Se rade brinza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata, taiate fin.
Se tine la rece o ora inainte de a fi servita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.