Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 250 g cicoare scarolă, 100 g parmezan ras, 30 ml untdelemn, 50 ml smântână, sare.

Mod de preparare: Salata, curățată și spălată, se pune la scurs și se taie fideluță. Apoi se amestecă bine cu parmezanul ras, smântâna și untdelemnul. Se servește presărată cu parmezan.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.