Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de cartofi cu sos de muștar (II)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi (fierti in coaja), un castravete, o legatura ridichi, 1/2 legatura praz (bulbi), 250 g rosii, 8 linguri ulei, 6 linguri otet, 2-3 lingurite mustar, sare, piper, o legatura patrunjel, o legatura marar.

Mod de preparare: Se curata cartofii si se taie felii sau cubulete. Castravetele, ridichile si bulbii de praz se curata si se taie marunt. Rosiile, spalate, se taie in opt. Se pun toate intr-un castron si deasupra se toarna sosul preparat din ulei, otet si mustar. Se gusta de sare si piper, se adauga verdeata tocata si se amesteca bine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.