Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de cartofi cu ouă și pătrunjel cu sos de muștar
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 cartofi fierți, 4 ouă fierte, 1 legătură de pătrunjel tăiat.
Sosul de muștar: 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 lingură vin alb, 1 lingură oțet de tarhon, 2 lingurițe muștar Dijon, 2 linguri ceapă verde tocată.

Mod de preparare: Fierbeți cartofii în coajă timp de o jumătate de oră. Lăsați-i apoi la răcit și decojiți-i, apoi tăiați-i în cubulețe mari. După ce se fierb bine, ouăle sunt tăiate în sferturi și presărate printre cubulețele de cartofi. Pătrunjelul se pune pe deasupra.

Pentru sos, se amestecă ingredientele pînă se obține o cremă, apoi se toarnă sosul peste salată. Este indicat să fie servit la temperatura camerei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.