Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu sos de smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg andive, 8 linguri smintina, 1 lingurita mustar, sare, 1 lingura ulei, 1/2 lamiie, verdeturi tocate, 1 ceapa tocata.

Mod de preparare: Andivele curatate si spalate se sareaza si se pun intr-o salatiera. Se presara sosul: se amesteca smintina cu mustarul, uleiul, zeama si coaja rasa de la 1/2 lamiie, marar, patrunjel, tarhon si ceapa taiate marunt. Se bat toate cu telul pina cind se obtine un sos gros. Se amesteca andivele cu acest sos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.