Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu pește și sos Aioli
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 500 g andive, 500 g pește (fără oase), 4 cartofi fierți, o ceapă, un pahar maioneză (250-300 g) și o lingură sos Aioli, salată verde.

Mod de preparare: Se spală și se curăță andivele, după care se taie în lung. Se fierbe peștele, se curăță de oase și se taie cubulețe. Se fierb cartofii, se curăță de coajă și se taie în cubulețe. Peștele și cartofii se pun peste andive, se adaugă maioneza, se amestecă bine și se garnisește cu frunze de salată verde. Se adaugă și sosul Aioli (sos de usturoi) cu care se amestecă toate celelate ingrediente.Se servește după 10-15 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.