Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată de andive cu maioneză, carne și sos Vinegrette

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500-800 g andive, 400 g carne (rasol de vită sau piept de pasăre), maioneză și sos Vinegrette.

Mod de preparare: Se spală și se curăță andivele, după care se taie în lung și se amestecă cu bucățelele de carne fiartă. Se așează într-un castron și se amestecă bine cu maioneza și sosul Vinegrette.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.