Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată cu sos de brânză

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 felii șuncă, 2 ouă, 3 cartofi noi, 2 roșii, 2-3 castraveți, 1 legătură ceapă verde, 100 g cremă de brânză, 1 lingură muștar, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: În vase diferite pui la fiert cartofii întregi (fără coajă) și ouăle și când sunt gata le tai cubulețe. Cureți ceapa verde, o toci și o amesteci cu roșiile, castraveții, ouăle și cartofii fierți. Freci apoi crema de brânză cu muștarul și 1 lingură de ulei până obții un sos pe care-l adaugi peste legume. Adaugi șunca tăiată fâșii, sare, piper după gust și salata e gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.