Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată cu pește afumat și praz
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g peste afumat (de preferinta batog), 1 fir de praz, 50 g masline, 2 cartofi, 1 1/2 lamaie, 3 linguri ulei (de preferat cel de masline), condimente dupa gust.

Mod de preparare: Se spela cartofii si se fierb in coaja in apa usor sarata, apoi se scot si se las la racit, Se curata si se taie cubulete sau felii cu cutitul grilat. Se taie rondele prazul, curatat si spalat in prealabil. Se indeparteaza eventualele oase sau pielite de la peste si se taie cubulete sau felioare subtiri. Se pun intr-un castron pestele, prazul, cartofii si maslinele intregi, se condimenteza, se toarna uleiul si zeama de la 1 lamaie si se amesteca usor.
Se aseaza salata intr-un vas si se decoreaza cu feliile de la 1/2 lamaie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.