Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată cu brânză și nuci (I)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 2 felii pîine albă sau integrală, 50 g unt, 3 felii costiță afumată (kaiser, bacon, etc.), 1 căpățînă salată verde, 100 g brînză Bucegi (Roquefort) sau brînză proaspătă de burduf (fărîmițate), 50 g nuci zdrobite sau tăiate felii subțiri, sos tartar.

Mod de preparare: Feliile de paine se taie in bucatele de circa 1 cm (coaja se inlatura) si se rumenesc in untul incins. Se scot si se lasa sa se scurga pe o hartie absorbanta.
Se pune costita afumata in tigaie, lasand-o sa se prajeasca pana devine crocanta. Se scoate si ea si se lasa sa se scurga.
Intr-un castron se pun frunzele de salata spalate si taiate fasii, painea prajita, costita afumata, branza faramitata si nucile. Se amesteca omogen cu sosul tartar.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.