Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată bavareză
Rețetă tradițională din Germania
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 mere mari, 200 g cașcaval (cât mai aromat), maioneză, sare, piper, salată verde, iaurt.

Mod de preparare: Se spală bine merele și se taie bucățele, fără a se curăța de coajă. Se taie și cașcavalul și frunzele de salată, se asezonează și se amestecă totul cu maioneză, care a fost întâi "diluată" cu 2 linguri de iaurt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.