Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată Caesar (I)
Rețetă tradițională din SUA
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 capatani salata, 2 lingurite pasta de anchois, 3-5 catei de usturoi, un ou, 4-5 linguri sos Worcestershire, sare, piper, o lamaie, ulei de masline, o cescuta parmezan, crutoane.

Mod de preparare: Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert. Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de usturoi striviti. Se intinde amestecul pe peretii vasului. Intre timp, apa trebuie sa fie fiarta. Se pune oul in apa si se lasa aproximativ 45-60 de secunde. Se introduce apoi in apa cu gheata, pentru a se orpi fierberea. Se scoate, se sparge in vasul de salata si se amesteca bine cu sare, piper, sos Worcestershire si zeama de la o lamaie. Se adauga ulei de masline si iar se amesteca, pana se face un sos de consistenta unei maioneze. Se adauga jumatate din branza. Se amesteca sosul cu salata in vas, dupa care se presara crutoanele si restul de branza.
Se poate servi cu carne de pui, friptura sau creveti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.