Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulouri cu șuncă și brânză topită

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 12 felii de șuncă, 180 g brânză topită, 3 linguri ulei, 1 ceapă verde, 2 roșii.

Mod de preparare: Se mixează brânza cu ceapa tăiată mărunt și 3 linguri de ulei, sare și piper. Se unge fiecare felie de șuncă cu 1 lingură de pastă de brânză și se rulează în formă de cornet. Se ornează cu felii de roșii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.