Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulou cu piept de pui

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un piept de pui mai mare, 100 g cascaval, 2 buc. cabanos afumat(facultativ), 2 buc. castaveti murati, mustar, vegeta(sare), 3 oua, putin lapte(smintina), faina.

Mod de preparare: Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mustar doar pe o parte si se lasa in frigider. Intre timp batem ouale cu putin mustar, sare, faina si smintina (sau lapte) pina obtinem o pasta potrivit de moale. Se scoate pieptul si se umple cu 1/2 castravete, 1 feliuta de cascaval si 1 buc. mica de cabanos dupa care se ruleaza si se prinde la capete cu scobitori. Dupa ce ati rulat toate 3 bucatile in cratita cu mult ulei incins bine se pun pe rind rulourile ce au fost trecute in prealabil prin pasta cu ou. Se prajesc la foc potrivit.
Se pot servi calde cu cartof nature sau garnitura de lugume mexicane, dar si reci mai ales taiate feliute la o salata se sezon.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.