Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă de porc cu cremă de cartofi

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 ceapă, 1 legătură zarzavat de supă, 1 bucată întreagă cotlet de porc fără os (cca 1 kg), sare, piper, 5 linguri ulei de floarea-soarelui, 2 linguri pastă de tomate, 400 ml supă de legume (instant), 200 ml vin alb sec, 600 g cartofi, 3 roșii, 2 castraveciori murați, 1 legătură ceapă verde, 1-2 linguri zeamă de lămâie, 200 g smântână.

Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 175 grade C. Ceapa se curăță, se taie cubulețe. Zarzavatul de supă se curăță, se spală și se taie tot cubulețe. Carnea se spală, se zvântă și se condimentează cu sare și piper. Se încing 1-2 linguri ulei în tavă. Carnea se rulează, se leagă cu sfoară și se pune în tavă. Se lasă să se rumenească puțin, apoi se unge cu pasta de tomate. Se adaugă ceapa și legumele și se rumenesc și ele puțin, apoi se toarnă supa și vinul și se lasă să se înăbușe 50-60 de minute. Între timp, se curăță cartofii, se spală, se taie în cuburi mari și se fierb în apă sărată cca 15-20 de minute. Se scurg, se zdrobesc și se amestecă cu restul de ulei, roșiile și castraveții tăiate cubulețe mici și ceapa verde tăiată inele. Se condimentează cu sare și piper și, după gust, cu zeamă de lămâie. Se scoate friptura din tavă, iar sosul de legume se trece prin sită pentru a obține un piure. Se adaugă smântâna și se încălzește sosul 5 minute. Se scoate sfoara, se taie friptura felii și se servește cu sosul de legume și crema de cartofi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.