Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă de omletă cu șuncă și cașcaval

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 6 oua, 100 g cascaval, 1 ardei gras rosu (gogosar), 80 g sunca de Praga, 50 g parmezan ras, 1/4 l de lapte, 25 g unt, 1 lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper.

Mod de preparare: Curatati ardeiul de seminte si de nervuri, taiati-l fasii subtiri si lasati-l sa se caleasca in uleiul incins pana ce se inmoaie. Adaugati sare cat este pe foc. Bateti ouale si adaugati parmezanul ras, sare si piper. Puneti untul sa se incinga intr-o tigaie mai mare si turnati ouale, stratul fiind subtire. Lasati omleta sa se-nchege (la foc mic), amestecand, apoi intoarceti-o pe partea cealalta. Puneti deasupra fasii fine de sunca si cascaval si ardeiul calit, rulati omleta, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o inca 10 minute pe foc foarte mic, intorcand-o din cand in cand.
Se serveste taiata felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.